Apartman Adél - Büki Szobakiadók Szövetsége Bük - Bükfürdő

Tartalomhoz ugrás

Apartman Adél

9737 Bükfürdő, Akácfa-sor 1.
Tel.: +36/70/94-95-315

Pihenjen nálunk! Apartmanházunk a fürdőtől csak 200-m-re csendes nyugodt környezetben van. Új építésű stúdió apartmanjaink vannak. Vendégeink rövid sétával érik el a 13000 m2 területű ősfás szépen parkosított gyógyfürdőt. Hárs illat, fenyők, tuják, virágok, kis utcák, fürge mókusok színfoltjai környékünknek. A közelben ABC, éttermek, üzletközpont, bankautomata, fodrászat, kozmetika, masszőr, fogászat és egyéb szolgáltatás is található. Apartmanházunk több különálló szép új apartmannal, egységenként 2 -3 vendég részére télen fűtéssel állnak rendelkezésre. Csak 200-m-re a fürdőtől!

Ezek belső területe 25-35 m2 rendelkeznek felszerelt sarokkonyhával, hűtővel, elektromos főzőlappal, mikróval, kávéfőzőgéppel, trezoral. Minden Apartman és szoba saját tusfürdővel, mosdóval, wc-vel rendelkezik.Terasz vagy erkély is tartozik hozzá. Parkolni a zárt udvaron vagy közvetlenül a ház mellett lehet. Igény esetén kerékpárt is tudunk biztosítani. Apartmanházunkban ingyenes WI-FI hozzáférés biztosított.

Kedves vendégeinket egész évben várjuk szeretettel!
Apartman Adél Bükfürdő


ÉrdeklődésVendégkönyv

1 hozzászólás
Átlagos szavazat: 115.0/5

Norbert
2018-05-10 10:08:47
Az Adél apartmanban már többször megszálltunk. Szerintem a képek magukért beszélnek. Csodás hely, meseszép kilátás, megfelelő konyhai felszereltség, kényelmes fekhelyek. Ez a Bükfürdői apartman még SZÉP kártyát is elfogad. :)
Vissza a tartalomhoz