Rigótanya Panzió és Étterem - Büki Szobakiadók Szövetsége Bük - Bükfürdő

Tartalomhoz ugrás

Rigótanya Panzió és Étterem

9737 Bük, Kossuth Lajos u. 110.
Telefon: 0694 358 160
Mobil: 06 30378 10 79
A RIGÓTANYA Panzió és Étterem tradicionális, magyaros külsővel és belsővel rendelkezik. A panzió hangulatos, modern, jól felszerelt szobákat kínál vendégeinek, melyek kisgyermekes családoknak is kényelmet nyújtanak. Ingyenes szolgáltatások: kamerával őrzött biztonságos parkoló, internet-wifi hozzáférés, Charge Me Up, kerékpárok, Nordic-walking botok, pihenő kert nyugágyakkal és függőágyakkal játszótér trambulinnal.

A panzió éttermének étlapján főleg a magyar konyha remekei szerepelnek, kiegészítve azt az európai konyha ízvilágával. Természetesen a vegetáriánus és lugosító és paleo ételek sem hiányoznak az étlapról. A Rigótanya Étterem és  Panzió Magyarország kitűnő boraival és 33 féle pálinkával, udvarias kiszolgálással várja kedves vendégeinket!
Rigótanya Panzió


kamerával őrzött, biztonságos parkoló,
internet-wifi hozzáférés,
kerékpárok,
Nordic-walking botok,
pihenő kert nyugágyakkal és függőágyakkal,
játszótér trambulinnal.

ÉrdeklődésVendégkönyv

2 hozzászólás
Átlagos szavazat: 125.0/5

Péter
2017-07-19 13:37:59
Párom és én is vonzódunk a tradicionális vidéki környezethez, így amikor eldöntöttük, hogy Bükfürdőre megyünk kikapcsolódni, nem volt kérdés, milyen stílusú szálláshelyet választunk. A panzió éttermét is kipróbáltuk: a választék bőséges volt, a fogások pedig frissek, finomak. Ha visszatérünk Bükre, a szállásunk már biztos, hogy a Rigótanya lesz!
Katalin
2018-04-11 13:42:17
A Rigótanya egyszerűen mindenkit elvarázsol. Visszatérő vendégek vagyunk mi is, nem véletlenül. A szállás fantasztikus, és a konyha is finom, magyaros falatokat ígér. Szeretik a gyerekek is ezt a helyet, mert van játszót, meg ingyen wifi mindenhol.
Vissza a tartalomhoz