Baranyai Vendégház - Büki Szobakiadók Szövetsége Bük - Bükfürdő

Büki Szobakiadók Szövetsége
Tartalomhoz ugrás
Szállások

Baranyai Vendégház

9737 Bük, Kossuth u. 119.
Telefon: +36 94 558326
            +36 30 2373730
A Baranyai Vendégház szeretettel várja Önt és családját Bükön, közel a gyógyfürdőhöz.

Ingatlanunk a város gyógyfürdő felőli végén, attól 800 m-re található. A gyógyfürdő gyalog könnyűszerrel elérhető, igény esetén kerékpárt is tudunk vendégeink részére ingyenesen biztosítani.

Vendégházaink a saját lakóépületünk mögött találhatóak, csendes, kertes övezetben. A két vendégház majdnem teljesen egyforma elrendezésű, megjelenésű, földszintes, tetőteres kialakítású.

Mindkét épületben a földszinten kettő és a tetőtérben szintén kettő szoba, illetve apartman található. A földszinti két szobához egy közös társalgó, előtér kapcsolódik, melyben felszerelt konyha is biztosított azok számára akik főzni szeretnének.

A tetőtéri szobák külön-külön minikonyhával rendelkeznek. A tetőtéri szobákhoz fedett erkély, a földszinti szobákhoz terasz tartozik. A szobák többsége pótágyazható.

A kert használható, igény esetén grillezési lehetőséget biztosítunk. Parkolóhely az udvarban kialakított.

ÉrdeklődésVendégkönyv

2 hozzászólás
Átlagos szavazat: 125.0/5

Atesz
2017-07-25 13:44:39
Barátnőmmel voltunk egy hosszú hétvégét, minden szuper volt. A szobánkban tudtunk főzni is, úgyhogy olcsón megúsztuk a nyaralást. A wifi hasít!
Zoli
2018-05-03 11:24:16
Ha valaki olcsó szállást keres Bükfürdőn, ez jó választás lesz. 2 hetet töltöttem el itt a párommal, minden rendben zajlott. Nem volt gond a foglalással, a konyha felszereltségével, gyakorlatilag semmivel. Az éjszakánként fizetendő ár is korrekt.
Vissza a tartalomhoz