Bettina Vendégház - Büki Szobakiadók Szövetsége Bük - Bükfürdő

Tartalomhoz ugrás

Bettina Vendégház

9737 Bük, Béke u. 13.
Tel.: 06/94-358-262
Mobil: 06/70-200-4129
A fenti gombra kattinva azonnal tud foglalni.
NTAK regisztrációs szám: MA19008297 - Vendégház
Bük-fürdő Nyugat-Magyarország legismertebb és legkedveltebb gyógyfürdője. Ausztriától 20 km-re, Vas-megye északnyugati részén helyezkedik el. Összetételénél fogva a büki víz gyógyhatása Európában az egyik legkitűnőbb. A szubalpin klíma, a látnivalókban gazdag környezet, a gondozott település kép, a magas színvonalú szolgáltatások mind hozzájárulnak ahhoz, hogy vendégeink nyugodt körülmények közt gyógyuljanak, pihenjenek nálunk. A gyógyvíz magas kalcium, magnézium, fluorid és hidrogén-karbonát tartalma miatt alkalmas rheumás és ortopédiai betegségek, baleseti sérülések gyógyítására, nőgyógyászati panaszok kezelésére, ívó kúraként pedig emésztőrendszeri betegségek gyógyítására.
Gyógyászati szolgáltatások: masszázs, víz alatti torna, súlyfürdő, elektroterápia, gyógyszeres pakolás, egyéni-csoportos gyógytorna, softlézer kezelés, lézer akupunktúra, oxigén terápia, reflex és Thai masszázs.
Hatásosan alkalmazható a gyógy kúra meszesedés, porckopás, csontritkulás, discophatia, lumbágó, Bechterew-kór, krónikus izületi gyulladás, ortopédiai és idegsebészeti műtétek után, krónikus nőgyógyászati és urológiai gyulladások, krónikus gyomor hurut, fekély betegség, emésztési zavarok esetén.
A fürdő a rekreációs céllal érkezők, az aktív pihenésre vágyók igényeit is kielégíti. A parkosított kertben gyógy és termál vízzel töltött nyitott, félig fedett, valamint gyermek medencék, csúszda, úszómedence és élmény fürdő biztosítja a szórakozást.
A szabadidő hasznos eltöltéséhez további lehetőségeket kínálunk: lovaglás, tenisz, bowling, squash, kerekpározás, horgászat, vadászat. Bükön található 27 lyukú golfpálya. Nyári estéken kulturális programok szolgálják a kikapcsolódást.
Bettina Vendégház Bük


ÉrdeklődésVendégkönyv

There are no reviews yet.
0
0
0
0
0
Vissza a tartalomhoz