Dávid Apartman - Büki Szobakiadók Szövetsége Bük - Bükfürdő

Tartalomhoz ugrás

Dávid Apartman

9740 Bükfürdő, Pipacs sor 7.
Tel.: 0630 5079656
Pihenjen nálunk! Apartmanházunk a fürdőtől csak 200-m-re csendes nyugodt környezetben van. Új építésű stúdió apartmanjaink vannak. Vendégeink rövid sétával érik el a 13000 m2 területű ősfás szépen parkosított gyógyfürdőt. Hárs illat, fenyők, tuják, virágok, kis utcák, fürge mókusok színfoltjai környékünknek. A közelben ABC, éttermek, üzletközpont, bankautomata, fodrászat, kozmetika, masszőr, fogászat és egyéb szolgáltatás is található. Apartmanházunk több különálló szép új apartmannal, egységenként 2 -3 vendég részére télen fűtéssel állnak rendelkezésre. Csak 200-m-re a fürdőtől!

Ezek belső területe 25-35 m2 rendelkeznek felszerelt sarokkonyhával, hűtővel, elektromos főzőlappal, mikróval, kávéfőzőgéppel, trezoral. Minden Apartman és szoba saját tusfürdővel, mosdóval, wc-vel rendelkezik.Terasz vagy erkély is tartozik hozzá. Parkolni a zárt udvaron vagy közvetlenül a ház mellett lehet. Igény esetén kerékpárt is tudunk biztosítani. Apartmanházunkban ingyenes WI-FI hozzáférés biztosított.

(Szeretem a munkám. Jó érzés elégedett vendégeket újra látni. Kerékpározás, utazás, sport, idegen kultúrák megismerése a kikapcsolódás nekem. Célom a tiszta, hibátlan, jól felszerelt szállás biztosítása mindenkinek.)
Kedves vendégeinket egész évben várjuk szeretettel!
Dávid Apartman Bükfürdő


ÉrdeklődésVendégkönyv

5.0 / 5
1 review
1
0
0
0
0
Reni
Szerda 09 Máj 2018
Szilveszterre béreltünk itt szállást. Nagyon elégedettek voltunk mind a modern berendezésekkel, mind a fogadtatással. Parkolni az udvarban tudtunk, és a wifi jelszót is térítésmentesen megadták nekünk. Ezt nem mindenhol szokták így csinálni.
Vissza a tartalomhoz