Eman Apartman - Büki Szobakiadók Szövetsége Bük - Bükfürdő

Tartalomhoz ugrás

Eman Apartman

9737 Bük, Béke u. 10.
Telefon: 06 20 9322 387
A fenti gombra kattinva azonnal tud foglalni.
NTAK regisztrációs szám: UD19005597 - Apartman
Apartmanházunk 7 önálló apartmannal várja a pihenni vágyó családokat.  3 apartmanházunk van, és mindegyikben 2-2-3 önálló apartman, melyek négy- és hatfősek. Mindegyik apartmanhoz saját konyha, fürdőszoba, külön wc és nagy terasz tartozik kerti bútorokkal.
Vendégeink ingyenesen használhatják a szaunát és a kis játéktermünket, ahol ping-pongozhatnak, csocsózhatnak. Kertünk hatalmas.
A gyerekeknek külön játszóterük van hintával, csúszdával, homokozóval, kerti sakkal.
A felnőttek kedvükre grillezhetnek tűzrakónknál. Fát és eszközöket mi biztosítunk. A biciklikölcsönzés ingyenes. Bármelyik SZÉP kártyát elfogadjuk, de bankkártyával is tudnak fizetni nálunk.
Ingyenes a WIFI, zárt parkoló minden apartmanhoz.
Eman Apartman Bük


szauna, játékterm, ping-pong, csocsó, játszótér van hintával, csúszdával, homokozóval, kerti sakkal, grillező, tűzrakó (fát és eszközöket mi biztosítunk), biciklikölcsönzés (ingyenes), Szépkártyát elfogadjuk, bankkártyával is tudnak fizetni nálunk, ingyenes a WIFI, zárt parkoló

ÉrdeklődésVendégkönyv

5.0 / 5
1 review
1
0
0
0
0
Ágoston
12 Ápr 2018
A barátainkkal béreltünk itt egyszerre több apartmant is, amikor nyaraltunk. Itt aztán van minden, amire szükség lehet: wifi, parkoló, szauna, játékterem! Na, az nagyon ki van találva! Bicikliket is tudtunk kölcsönözni, méghozzá ingyen. Bejártuk a környéket, megnéztük a Szapáry-kastélyt, és a Répce-mente tanösvényt is. Jövőre is foglalunk szobát.
Vissza a tartalomhoz