Könighaus - Büki Szobakiadók Szövetsége Bük - Bükfürdő

Tartalomhoz ugrás

KönigHaus Apartman

9737 Bük, Kossuth L. u. 85.
Tel.: +36-94/358-737
A fenti gombra kattinva azonnal tud foglalni.
NTAK regisztrációs szám: MA19015472 - Apartman
Apartman és vendégházunk 2 percnyi autóútra van a fürdőtől, csendes, nyugodt környezetben. A közelben több étterem, bevásárló központ, szauna, szolárium, valamint pizzéria is található.

Házunkkal szemben van a Piroska Hotel, ahol akár wellness szolgáltatásokat és reggelizést is igénybe lehet venni. Lehetőség van arra is, hogy a Hotel buszával térítés ellenében közlekedjen vendégünk a fürdőre. Igény esetén kerékpárt is tudunk biztosítani.

Kertünkben van egy nyári úszómedence, fedett grillező, zuhanyozó és WC. Van elektromos, gázos és hagyományos /faszenes/ grillsütő és bogrács. Zárt udvari parkolónk van, szobáinkban kábel és Sat programú Led televízió készülékek vannak. Ágyneműt, törülközőt, biztosítunk. Konyháink felszereltek, van hűtő, kávéfőző, kenyérpirító, s egyéb konyhai eszköz.

Városunkban, illetve a környéken van, folyóvízi, tavi horgászási lehetőség, lehet erdőben vadászni, kirándulni, a szomszéd város/Csepreg/ szőlőhegyén bort kóstolni, a fürdőn golfozni, tekézni. Közel van hozzánk, Sárvár, Szombathely, Kőszeg valamint Ausztria is.
KönigHaus Apartman Bükfürdő


ÉrdeklődésVendégkönyv

There are no reviews yet.
0
0
0
0
0
Vissza a tartalomhoz