Loki Apartman - Büki Szobakiadók Szövetsége Bük - Bükfürdő

Tartalomhoz ugrás

Loki Apartman

9740 Bükfürdő, Pipacs sor 3.
Tel: 0036-94/359-360, 0036-20/204-7758
A fenti gombra kattinva azonnal tud foglalni.
NTAK regisztrációs szám: MA19012965 - Apartman
Bükfürdőre érkező vendégeinknek ajánljuk a fürdő csendes nyaraló övezetében található Loki Apartmanházunkat, amely a gyógyfürdő főbejáratától 150 m-re található. A prémium minőségű anyagokkal felújított - a legmagasabb kényelmi igényeket figyelembe véve gondosan kialakított - modern apartmanjainkba várjuk szeretettel kedves vendégeinket. Az épület két szintes, a földszinten és az emeleten is 4- 4 önálló apartman található, melyek egyenként 30 m2 alapterületűek. Az emeleti apartmanok klímával felszereltek.

Minden apartmanhoz kompletten felszerelt konyha, (hűtőszekrény, gáztűzhely, kávéfőző, mikro) fürdőszoba, és terasz vagy erkély tartozik. A kellemes pihenést szolgálja az élősövénnyel körbezárt udvar.

Az udvarban zárt parkolót vendégeink részére ingyenesen biztosítjuk. Élelmiszerbolt, üzletek, különböző szolgáltatók ( fodrász, kozmetika, fogászat) kiváló éttermek, a nyaraló 50-200 méteres körzetében találhatóak. Igény szerint transzfert biztosítunk, a vasút és a fürdő között pedig térítésmentesen.

Szertettel várjuk pihenni, gyógyulni vágyó vendégeinket! A számla végösszegét akár Szép kártyával is kiegyenlíthetik.
Loki Apartman Bükfürdő


Ingyenes WIFI
Légkondícionálás
Ingyenes parkolás
SZÉP kártya elfogadóhely

ÉrdeklődésVendégkönyv

5.0 / 5
2 reviews
2
0
0
0
0
bazsi
Csütörtök 13 Júl 2017
Két hetet töltöttünk Bükfürdőn barátokkal, nagyon jól éreztük magunkat. Külön dicséretes, hogy van wifi és légkondi, sajnos ez sok helyen még ma sem alap…A konyhában főzni is lehet, így sokat tudtunk spórolni. Jövőre megyünk vissza!!
Ancsa
Hétfő 07 Máj 2018
Az apartman tulajdonosa kedves volt velünk, még a vasútállomásra is eljött értünk. Nagyon hálásak voltunk, mert sok csomagot hoztunk magunkkal az üdülésre. A gyerekek sokat játszottak az óriási kertben. Tudtunk főzni mindennap, a konyhában vannak edények, evőeszközök. Az egyik közeli étterembe is ellátogattunk, és természetesen a fürdőbe is. Köszönjük a szíves vendéglátást!
Vissza a tartalomhoz