Tóth Vendégház - Büki Szobakiadók Szövetsége Bük - Bükfürdő

Büki Szobakiadók Szövetsége
Tartalomhoz ugrás
Szállások

Tóth Vendégház

9737, Bük, Szabadság utca 5.
Tel.: +36 94 358 303
Mobil 1: + 36 70 571 9169
Mobil 2: + 36 70 416 8213
Köszönti Önöket a Tóth Vendégház, mely Bükfürdő közvetlen közelében, Nyugat-Magyarország leghíresebb gyógyító erejű, termálvizes vidékén ad szállást az új és visszajáró vendégeknek. Panziónk Bük csendes kertvárosi részén található, igazi családias környezetben. 16 darab kétágyas, komfortos szobával rendelkezünk, melyek igény szerint pótágyazhatóak. A szobák ára a reggelit tartalmazza, de főzési lehetőség is adott. Minden szobához tartozik külön fürdőszoba, WC, hűtőszekrény, kábel tv, és erkély egyaránt. Szobáink nem dohányzóak. Kisállat behozható, ennek díja 1500Ft/éjszaka.

Itt tartózkodásuk alatt zárt parkoló biztosítja autójuk védelmét. Vendégházunk udvara a családosoknak is kedvez, nagy kerttel, grillezési lehetőséggel, és a gyerekeknek játszótérrel egyaránt. A vendégház egész területén ingyenes internet szolgáltatást (Wifi-t) biztosítunk.
Amennyiben megtekintené kedves kis városunkat, kerékpárkölcsönzés vendégeink számára szintén térítésmentesen igénybe vehető.

500m-es körzetünkben található, étterem, borozó és játszóház egyaránt.
Hosszabb tartózkodás, illetve csoportos foglalás esetén kedvezményt biztosítunk. SZÉP kártyát elfogadunk.
Szobák elfoglalása bármikor lehetséges. Kérjük, hogy érkezésük körülbelüli időpontját jelezzék, hogy ezzel is megkönnyítsék a munkánkat és felkészülhessünk az Önök megfelelő fogadására a szobák takarításával és rendbetételével. Elutazásuk napján a szobákat reggel 10 óráig el kell hagyni.

Reméljük, hogy itt tartózkodásuk maradandó élménnyel teszi Önöket gazdagabbá, s ennek egy kicsit mi is részesei lehetünk. Vissza várja Önöket a Tóth Vendégház!

ÉrdeklődésVendégkönyv

2 hozzászólás
Átlagos szavazat: 125.0/5

Sándor
2017-08-11 13:13:46
Kulturált, igényes környezetben tölthettünk el itt 4 napot tavaly ősszel. Olyan panziót kerestünk, ahová a kiskutyánkat is magunkkal vihetjük, és itt ez nem okozott problémát. Pozitívumok: közel a büki fürdő, a szállás olcsó (és az árban a reggeli is benne van, ami kiadós és finom) és a fizetés SZÉP kártyával is megoldható. Negatívumok: gyorsabban repült az idő, mint itthon! 
Julcsi
2018-04-11 09:50:07
Amikor szállás után kutattunk, nagyon megörültünk, hogy Bükfürdőn SZÉP kártyaelfogadó helyek is vannak. A Tóth vendégházat is pont ezért választottuk. Nem bántuk meg, mert minden szoba jól szeparált, felvan szerelve, és az autót is zárt parkolóban tudhattuk. A vendégház mellett játszóház is van, ami a gyerekeknek nagyon tetszett. Sopronba is ellátogattunk.
Vissza a tartalomhoz