Apartman Yellow - Büki Szobakiadók Szövetsége Bük - Bükfürdő

Tartalomhoz ugrás

Apartman Yellow

9740 Bükfürdő, Tulipán u.1.
Tel.: 0630 5079656
A fenti gombra kattinva azonnal tud foglalni.
NTAK regisztrációs szám: MA21000060 - Apartman
Látogasson el hozzánk, ha egészségének a termálvíz gyógyító erejére, van szüksége, vagy ha kikapcsolódni, felfrissülni, feltöltődni, szeretne. Nálunk
visszanyerheti testi és lelki harmóniáját.

Apartmanházunk a fürdőtől csak 200-m-re csendes nyugodt környezetben van. Új építésű stúdió apartmanok vannak. Vendégeink rövid sétával érik el a 13000 m2 területű ős fás szépen parkosított gyógyfürdőt. Hárs illat, fenyők, tuják, virágok, kis utcák, fürge mókusok színfoltjai környékünknek. A közelben ABC, éttermek, üzletközpont, bankautomata, fodrászat, kozmetika, masszőr, fogászat és egyéb szolgáltatás is található. Apartmanházunk több különálló szép új apartmannal, egységenként 2 -3 vendég részére télen fűtéssel állnak rendelkezésre. Csak 200-m-re a fürdőtől!
Ezek belső területe 30-35 m2 rendelkeznek felszerelt sarok konyhával, hűtővel,elektromos főzőlappal, mikróval, kávéfőzőgéppel, trezorral. Minden Apartman és szoba saját tusfürdővel, mosdóval, wc-vel rendelkezik. Terasz vagy erkély is tartozik hozzá. Parkolni a zárt udvaron vagy közvetlenül a ház mellett lehet. Igény esetén kerékpárt is tudunk biztosítani. Apartmanházakban ingyenes WIFI hozzáférés biztosított.
(Szeretem a munkám. Jó érzés elégedett vendégeket újra látni. Kerékpározás, utazás, sport, idegen kultúrák megismerése a kikapcsolódás nekem. Célom a tiszta, hibátlan, jól felszerelt szállás biztosítása mindenkinek.)

A Yellow Apartman OTP,KH, MKB, Szép kártya elfogadóhely.
Kedves vendégeinket egész évben várjuk szeretettel!
Apartman Yellow Bükfürdő


ÉrdeklődésVendégkönyv

There are no reviews yet.
0
0
0
0
0
Vissza a tartalomhoz