Apartman Yellow - Büki Szobakiadók Szövetsége Bük - Bükfürdő

Büki Szobakiadók Szövetsége
Tartalomhoz ugrás
Szállások

Apartman Yellow

9740 Bükfürdő, Tulipán u.1.
Tel.: 0630 5079656
Látogasson el hozzánk, ha egészségének a termálvíz gyógyító erejére, van szüksége, vagy ha kikapcsolódni, felfrissülni, feltöltődni, szeretne. Nálunk visszanyerheti testi és lelki harmóniáját.
Apartmanházunk a fürdőtől csak 200-m-re csendes nyugodt környezetben van. Új építésű stúdió apartmanjaink vannak. Vendégeink rövid sétával érik el a 13000 m2 területű ősfás szépen parkosított gyógyfürdőt. Hárs illat, fenyők, tuják, virágok, kis utcák, fürge mókusok színfoltjai környékünknek. A közelben ABC, éttermek, üzletközpont, bankautomata, fodrászat, kozmetika, masszőr, fogászat és egyéb szolgáltatás is található. Apartmanházunk több különálló szép új apartmannal, egységenként 2 -3 vendég részére télen fűtéssel állnak rendelkezésre. Csak 200-m-re a fürdőtől!

Ezek belső területe 30-35 m2 rendelkeznek felszerelt sarokkonyhával, hűtővel, elektromos főzőlappal, mikróval, kávéfőzőgéppel, trezoral. Minden Apartman és szoba saját tusfürdővel, mosdóval, wc-vel rendelkezik.Terasz vagy erkély is tartozik hozzá. Parkolni a zárt udvaron vagy közvetlenül a ház mellett lehet. Igény esetén kerékpárt is tudunk biztosítani. Apartmanházunkban ingyenes WI-FI hozzáférés biztosított.

(Szeretem a munkám. Jó érzés elégedett vendégeket újra látni. Kerékpározás, utazás, sport, idegen kultúrák megismerése a kikapcsolódás nekem. Célom a tiszta, hibátlan, jól felszerelt szállás biztosítása mindenkinek.)
Kedves vendégeinket egész évben várjuk szeretettel!

ÉrdeklődésVendégkönyv

2 hozzászólás
Átlagos szavazat: 125.0/5

Gábor
2017-07-05 09:12:19
Tetszett, hogy tágas és nagyon jól felszerelt, ezen kívül még könnyen megközelíthető is. A fürdő sincs messze, akár kocsi nélkül is el lehet jutni. Tiszta és rendezet apartman, csak ajánlani tudom!
Marika
2018-05-10 15:10:22
A házigazdák igazán kitettek magukért, amikor megálmodták ezt a büki szállást. Fantasztikus a kert, a belső elrendezése, itt tényleg minden a rendelkezésre áll. Az itt eltöltött idő alatt semmiben nem szenvedtünk hiányt. Külön öröm volt, hogy a fürdőt pár perc alatt megközelíthettük, hiszen gyógyulni érkeztünk.
Vissza a tartalomhoz